Vill du få ut något mer av en anställning som webbutvecklare?

Ifrågasätt är en Malmöbaserad startup som snabbt har fått mycket uppmärksamhet och stora kunder som Dagens Nyheter och Dagens industri. Vår första produkt, en kommentarsplattform för online-baserade medier som skapar engagemang och driver trafik samtidigt som den motverkar näthat och nättroll, är lanserad och mottar kontinuerligt väldigt positiv feedback från våra kunder och marknaden. Samtidigt som arbetet fortgår med kontinuerliga förbättringar påbörjar vi nu också utvecklingen av flera nya produkter. Allt för att möta de behov som finns på marknaden.

För att kunna öka tempot i utvecklingsarbetet söker vi nu en till utvecklare till vårt kontor i Malmö.

Vi på Ifrågasätt vill vara med och driva utvecklingen inom onlinemedia och vill långsiktigt bli det naturliga valet för såväl mediehus som användare när det kommer till interaktion och engagemang på mediernas hemsidor. Vårt dagliga arbete handlar om att baserat på feedback från våra kunder och användare, samt genom lärdomar av våra befintliga produkter, kontinuerligt förenkla, underlätta och förbättra upplevelsen för såväl användarna som våra kunder. Vår framgång kommer till stor del bygga på vår goda relation med dessa parter. En relation som vi kontinuerligt vill arbeta på och förbättra.

Då vi fortfarande är ett litet samt föränderligt bolag söker vi dig som långsiktigt vill vara med på vår resa. En resa som är tänkt att ta oss jorden runt.
Som en del i vårt team kommer du ha mycket att säga till om och en stor möjlighet att påverka mer än bara utvecklingen. Vi vill därför ha dig som är beredd att kavla upp ärmarna när det behövs, som förstår att en anställning i bolaget är annorlunda än ett 8-till-5-jobb och som är beredd att investera din tid i bolaget för en möjlighet till stor utdelning framöver.

I vår nuvarande utveckling använder vi oss av bland annat JavaScript och Node.js, React, Vue.js samt självklart HTML och CSS. Därför förutsätter vi att du är flytande i dessa språk/ramverk. Dessutom är det en stor fördel om du är en stjärna på Git och GitFlow.
Ett extra plus om du har en bra erfarenhet av Amazon AWS samt har tidigare erfarenhet av att utveckla stora och säkerhetskritiska system, eller av Elasticsearch. Men främst värdesätter vi rätt personlighet och en bred programmeringskompetens och en vilja att bygga både fantastiska produkter och vara med och skala upp bolaget.

För rätt person erbjuder vi i utbyte möjligheten att vara med och dra vinning av bolagets framtida framgångar. Kortsiktigt erbjuder vi en stor flexibilitet, frihet under ansvar samt möjligheten att vara med och påverka det mesta i bolaget. Förutom lön ingår även förmåner som tjänstepension, sjukvårdsförsäkring mm.
Långsiktigt erbjuder vi möjligheten att växa med bolaget samt möjlighet till personaloptioner. Detta för att verkligen skapa ett stort värde för den som är med och bidrar till vår framgång.

Tjänsten är på heltid med flexibla arbetstider. Placeringen är i Malmö där Ifrågasätt har kontor på inkubatorn Minc, nära Malmö centralstation. Möjlighet finns också att arbeta med placering i Göteborg.

Så är du beredd att kavla upp ärmarna och vara med på en fantastisk resa?

Kontakta oss i dag på jobb@ifragasatt.se eller på telefon 040-370 360. Vill du veta lite mer om oss? Nedan följer ett urval av artiklar om Ifrågasätt:

Ifrågasätt tar in 2,5 mkr
DN utökar kommentarsmöjligheterna
Rundbloms nya styrelseuppdrag
Gör din röst hörd på di.se – nu kan du kommentera artiklar

Kort om tjänsten och Ifrågasätt

Ifrågasätt erbjuder en kommentarsplattform för mediesajter som möjliggör smidig interaktion med och mellan läsarna i digitala nyhetsmedier samtidigt som näthat och nättroll stävjas. Med Ifrågasätts algoritmer och modereringsverktyg uppmuntrar Ifrågasätt till en faktabaserad och transparent debatt i god ton. Fler besökare som stannar längre och återkommer oftare ger också sajterna bättre möjligheter till ökade intäkter. Just nu finns Ifrågasätt på Dagens Nyheters, Dagens industris, Barometerns, Nya Wermlands-Tidningens och Norrans webbsajter, och fler är på gång.